« Våga vägra vara borgare-knapp | Startsidan | Inom skolan är var tredje mobbare en lärare? »

15 februari 2007

Hej då datorn....igen

Datorn krånglar igen. Jag törs knappt använda den. De ska hämta den i kväll, har de sagt i alla fall - men det där med tider brukar de sällan hålla. Tur att jag inte packat ner den gamla häcken utan den står fortfarande kvar på mitt lilla köksbord.

Den funkar, men låter som en skördetröska och jag orkar bara ha den på en stund i taget. Tur är väl det att den funkar för det verkar vara en period av mycket referrerspam just nu. Jag har plockat in en hel del ip-nummer och bett webhotellet att modifiera felsidan som visas, så att om någon blir blockerad av misstag så finns info där om vad de kan göra, om de orkar.

Detta hoppas jag blir sista gången den nya datorn måste in för reparation. Det kanske var moderkortet som det är fel på också har slutsatsen tydligen blivit, förutom att hårddisken la av och bara dog. Jag orkar snart inte med att installera om alla programvaror och kopiera filer från backup-hårdiskarna. Det tar sin tid och känns ganska meningslöst.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 15, 2007 4:48 EM