« Lagrådet säger i princip ja till avlyssning | Startsidan | Präst fick betalt för porrsurfande »

9 februari 2007

Alla kan blogga

Mycket mingel denna vecka. Jag är nyss hemkommen från ett release-party för boken ”Alla kan blogga” (ISBN: 574-7892-9) som Rosemari har skrivit. Det förlag som ger ut boken är Bilda Förlag. Kika under avsnittet nya titlar för mer information.

Det borde vara många fler som är med och diskuterar i medierna. Många grupper saknas och varken syns eller hörs i dagens mediebrus. Tyvärr är människor som jobbar inom LO-yrken kraftigt underrepresenterade. Nu finns större möjligheter att göra sig hörda genom bloggar på Internet. Boken ger inspiration och handfasta råd om hur man kan komma igång.

Alla kan blogga. Nu kan även de som vill men inte vet hur de ska komma igång börja blogga. Boken ”Alla kan blogga” vänder sig till novisen vid spisen. Jag har bläddrat igenom mitt exemplar och jag kan varmt rekommendera den.

När jag kom hem såg jag dedikationen:

Till Annica
Utan din html-skola hade jag inte hunnit hit och så Rosemaries namnteckning.

Det värmde!

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 9, 2007 6:10 EM