« Stökigt nyårsfirande | Startsidan | Ban Ki-Moon kör sitt eget race »

3 januari 2007

Äntligen!!!!

Nu är datorn hemma igen, efter snart en månad på verkstad, eller vad det nu heter när man lämnar in en dator :). Vilken skillnad mot den gamla häck jag har använt under tiden. Den datorn orkade jag bara ha på en halvtimme åt gången då den hade en ljudnivå långt över mina örons toleransvärde. Nu hoppas jag att datorn ska fungera. Den är tyst. Ljuvligt tyst. Men lite strul hade jag med en del program och skrivare, fast de sa att hårddisken var speglad rakt av. Jag får väl vara glad över att jag inte behöver installera om alla program eller att all data försvunnit, såsom bilder och sparade filer. Jag förstår fortfarande inte varför hårddisken pajade efter ett år. Jag hoppas att den nya fungerar mer än ett år i alla fall. Nu har jag tankat hem tusentals och åter tusentals mail, bara från mailinglistorna var det över fyra tusen mail. Det är bara att markera och deleta, det finns ingen chans att komma ikapp och ens hinna (läs orka) skumma igenom Subject.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 3, 2007 8:07 FM