« Rena rama gissningsleken | Startsidan | Soooooooooovmorgon! »

17 december 2006

Jag vill ha hem min dator. Nu!

Nu vill jag ha min dator tillbaka. Jag är trött på skördetröskan jag har som reserv. Jag sätter bara på den när jag ska läsa webmailen. Den låter så att jag får får tinnitus-liknande besvär i det örat som är vänt mot datorlådan. Bara det säger en hel del. Att jag inte har bloggat så frekvent beror även på detta.

Visst allt funkar, bredbandet och programmen i sig, samma program som finns på nya datorn - eller fanns kanske jag ska säga. Men mailen ligger och växer till sig på mailservern, då jag inte vill tanka ned dem. Snart får jag väl ett ilsket mail eller en påringning om att jag överskridit mailboxarnas alla gränser i kubik, i alla fall när det gäller min privata mailadress och listmailen.

Får jag inte tillbaka datorn denna vecka vet jag inte vad jag gör....

// Annica Tiger

Annica Tiger december 17, 2006 6:58 EM