« Trasigt Internet | Startsidan | Vad har Alliansen emot låginkomsttagare? »

19 oktober 2006

Tunisien

Hemma nu efter en intensiv vecka i Tunisien. Vädret hade jag otur med, men det kompenserades av upplevelsen att få gå barfota i Saharaöknen. Det var en tvådagars tripp dit, men det var det värt. Dessutom hade det öst ned regn över hotellet jag bodde på så jag missade ingen sol.

Av sju dagar så har bara tre och en halv varit soliga. Tyvärr. Ur led är vädret även på andra platser. Det regnade, haglade och åskade så mycket att till och med lokalbefolkningen tyckte att det var lite väl mycket.

Jag har bilder på översvämmade olivlundar och massor av andra bilder jag ska lägga upp under Dagens bild, när jag har tid.

Men Tunisien blir det fler gånger, men då väljer jag nog lite mer solsäkra Djerba. Där är det sol 344 dagar om året i snitt hörde jag :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 19, 2006 4:12 FM