« Vintertid | Startsidan | Nya hål i svångremmen »

29 oktober 2006

Grattis på 75-årsdagen

Min mor fyllde 75 år i går.
Grattis i efterskott.

Jag åkte inte dit eftersom jag inte vet vad det är för tunisiska bakterier eller skit jag dragit med mig hem. Jag avstod för min pappas skull, med tanke på hans sjukdom.

I går försökte jag få iväg en blomsterkvast, men det var tji i helskotta. Det gick inte att göra det, fast klockan bara var strax efter tre när jag började ringa runt hos de florister i närheten jag hittade via Eniro. En del hade redan stängt och andra skulle stänga och hade ingen lust, fast jag sa att jag betalar extra, att hjälpa mig. Service på hög nivå.

Men i dag har jag beställt en rejäl kvast som har lovats ska levereras före 15.00. För 500 pix bör det bli en ganska fin bukett tycker jag. Jag bad specifikt om blommor som står ett tag och inte vissnar efter ett par dagar och inga begravningsfärger, utan glatt och färgrikt.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 29, 2006 12:39 EM