« SARA-modellen kan rädda liv | Startsidan | Ett annorlunda valprogram »

29 augusti 2006

Valstugebesök

Jag passerade valstugorna i Solna centrum efter mitt tandläkarbesök. De flesta var det ganska tomt och tyst runtikring, utom hos socialdemokraterna. Jag såg Stig Malm mitt i röran och tänkte, VaFan, jag har ju mobilen med och varför inte testa och ta ett kort på honom. Jag frågade om jag fick ta ett kort, han bara skrattade och sa att givetvis skulle vi bägge två vara med på kortet, varav några damer försökte bemästra kameran i mobilen. Men resultatet blev hyfsat. Att jag kniper ihop ögonen beror på att solen var så stark.

Stig Malm

Stig Malm har jag alltid gillat, affären som blåstes upp runt användandet av ordet fittstim, var en storm i ett vattenglas tycker jag. Det var mer en fingervisning om hur hotade män är av kvinnor som tar för sig :). Stig Malm eller Wanja Lundin skulle jag hellre se som partiordförande i socialdemokraterna än Göran Persson.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 29, 2006 3:27 EM