« Israel har beskjutit FN-posteringar | Startsidan | Hundars öde i varma bilar och under jakt »

26 juli 2006

Fjernet ulyd, funnet igjen dildo vibrator:-)

Reparatören måste haft det ganska roligt, med tanke på den rapport han skrev - med en smiley på slutet.

«Fjernet ulyd, funnet igjen dildo vibrator:-)».

Saxat ur AB.

Ett mystiskt ljud i campingbussen höll paret vakna i över ett dygn. När morgonen randades stod de inte ut längre, utan ringde efter hjälp. Reparatören hittade felet – en vibrerande dildo.

Jag misstänker att paret efteråt måste ha känt sig ganska fåniga :-). Hade de glömt var de gömt vibratorn? Kände de inte igen ljudet? Om det var deras borde de väl till slut ha känt igen ljudet? Men nu framgår det inte om de lånat ut campingbussen till någon annan innan? Än mer pinsamt :). Fast campingbussen kanske var hyrd? Det är information som hade platsat i artikeln för att göra den mer komplett.

Husbil eller campingbuss, finns det en skillnad eller är det bara olika namn?

Ja, man kan inte vara allvarlig jämt.
Jag fick mig ett gott skratt nu på kvällskvisten.

Men detta var mindre roligt.
Taskigt av tjejerna att vidarebefodra mailet.
Kärlekskranke Joe hånas på nätet.
Nu skrattar hela världen åt Joes påflugna raggningsförsök.
Nej, inte jag.
Jag tycker synd om grabben.

Detta måste vara en arrangerad bild?
Så många nakna badare på en gång? Jag har aldrig ens varit med om dito trängsel på en normal påklädd badplats, inte ens på de mest välkända turistmålen utomlands.

Det finns tydligen skillnad mellan nakenbadare och naturister. Det hade jag inte en susning om. En nakenbadare tar av sig kläderna när han eller hon badar, det hänger jag med på. Naturisten anammar en hel livsstil och är medlem i en naturistförening. Vad skulle livsstilen vara? Naken går även jag hemma när det är varmt och jag sover utan kläder. Vilka gör inte det, utan att kalla sig naturister?

Ordförande i Sveriges Naturistförbund, tycker sig märka att alltfler yngre lockas av den naturliga livsstilen. Men fortfarande dominerar fyrtiotalisterna. Det finns många fördomar om naturism. En är att naturister skulle vara sexfixerade. Naturismen är en proteströrelse mot den kroppsfixering som finns i vårt samhälle.

– Vi arbetar hårt för att bryta kopplingen mellan nakenhet och sex. Vi har uppfostrats till att tro att människan bara är naken när hon föds, tar ett bad eller har sex.

– I en naturistmiljö ska man inte behöva skämmas för hur man ser ut. Alla är välkomna – tjocka som smala, gamla som unga.

Det blev lite blandad mix i kväll.
Men så är det, så blev det.
Varmt är det i alla fall så det räcker.
Rubriken nakenbloggning skulle funkat bra :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 26, 2006 7:54 EM