« Två katter i en smäll | Startsidan | Var kommer all ondska ifrån? »

28 maj 2006

Mors dag

Jag hade glömt bort att det är Mors dag i dag. Jag tycker det räcker att ringa, skicka ett kort eller bara träffas över en kopp kaffe. Presenter och annat är bara för att marknaden har gjort det till en kommersiell högtid.

Min dotter hade sänt ett MMS och ringt såg jag på nummerpresentatören, så jag ringde upp henne och framförde mina gratulationer till henne :). Ja, hon är ju också mor, i mina ögon världens bästa mor till mina tre barnbarn. Jag ringde även min mor, men hon är van att jag brukar glömma bort Mors dag.

Fast jag tycker alla dagar ska vara mors och fars dag :). Inte bara en dag per år. Att kunna visa sin uppskattning en helt vanlig dag känns mer äkta.

Andra bloggar om:

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 28, 2006 2:02 EM