« Tuffare krav hjälper inte bidragstagare | Startsidan | Vardagslycka »

15 maj 2006

Lite smågnällig idag :-)

Jag vet inte om jag ställer för höga krav på stora sajter när det gäller tillgänglighet. Plusgirot försökte jag logga in på redan i fredags eftermiddag, då jag fått en avisering om att en insättning gjorts.

Men det har varit stängt hela helgen på grund av underhåll och är så än i dag, måndag eftermiddag. Jag ringde dem via den analoga vägen (telefon) alldeles nyss och de kunde inte ge besked om sajten skulle öppna i kväll eller när den skulle fungera igen.

Uppdateringen i helgen måste ha misslyckats á la masse.

Men jag är lite irriterad. Tjänster som liknande ska inte bara sluta att fungera. Plusgirot, för mig är det just nu minusgirot.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 15, 2006 4:03 EM