« Intressant.se, Bloggtoppen visavi Blogrankers | Startsidan | P1 morgon »

19 maj 2006

Kommer bloggarna att bidra till en smutsig valrörelse?

På SVT kanal 1 diskuterades det om bloggarna kommer att bidra till en smutsigare valrörelse 2006. Skvaller och skitprat har alltid förekommit inom de politiska- och journalistiska sfärerna, men med Internet är det enkelt att göra det mer offentligt och tillgängligt för fler. Jag hoppas verkligen att de politiska bloggarna tar sig själva i öronen och kammar sig och slutar med att sprida rykten och rena rama lögner. Annars kan det gå överstyr och bli en smutsig valrörelse. Det vill nog ingen egentligen ska ske. Det kommer bara att bollas tillbaka till bloggarna som deltar i smutskastningen och deras parti.

På tal om politik.

DN:s partitest, ganska kul.

Partitest

Den höga gröna stapeln förvånar mig.
Jag har aldrig röstad på Miljöpartiet.
Gör testet. Du kanske blir lika förvånad?

BTW - under nattens gång har jag varit utsatt för en massiv attack av refererspam. Det var länge sedan senast. Jag vill ju inte verka konspiratorisk, men jag kan inte låta bli att undra......

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 19, 2006 7:40 FM