« Stå-upp-maraton | Startsidan | Gräsrotsbloggarna är lika viktiga som de politiska bloggarna inför valet 2006 »

23 maj 2006

Flexicurity - den danska modellen

Centerns förslag att skrota anställningstryggheten för de unga kan de stoppa upp i .....! Var jag diplomatisk nog?

En LO-rapport har precis kommit som jag än inte sett något om i nyhetsrapporteringen. Vad kan det bero på? Gissa en gång. Det talas om att media är vänstervridet. Jag vet inte vilket parti journalister i gemen röstar på och det är oväsentligt. För vilka äger merparten av media i Sverige? De som äger, de bestämmer. De anställer redaktionschefer som de "styr", ingen kan få mig att tro något annat.

"Tryggare på andra sidan sundet? – Om flexicurity i Danmark", du kan läsa om rapporten här. Jag tycker att centern kanske ska detaljstudera rapporten och kanske förstå att skrota anställningstryggheten för de unga inte är rätt modell.

Det jag oroar mig för är att om centern nu vill skrota anställningstrygghten för de unga, vad är det som säger att inte Alliansen kommer att sträva efter att skrota anställningstryggheten för alla arbetare?

Andra bloggar om:
, , ,

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 23, 2006 3:52 EM