« Gud, som haver barnen kär????? | Startsidan | Vapenskrammel oroar »

18 april 2006

Z520i

Besvikelsen var stor när jag skulle hämta min ersättningstelefon. Den jag lämnade in och som var fuktskadad var en K700i. Den påstås inte finnas längre och jag fick en Z520i i utbyte, vilket i mina ögon är ett nerköp. Eller?

Jag blev ledsen när jag såg den lilla plasttelefonen de plockade fram. Jag kände direkt att denna telefon kommer jag aldrig att bli vän med, så som jag var med min K700i som jag verkligen tyckte om att använda.

500 pix kostade det i självrisk, plus kostnaden för en ny CDU-kabel då de givetvis inte har samma kontakter. Hur vore det med en standardkontakt?

En sak märkte jag direkt, kontakterna nedan är inte skyddade som de var på K700i. Upplagt för fuktskador med andra ord kan tyckas. Alltså törs jag inte säga upp försäkringen.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 18, 2006 12:27 EM