« Ett till barnbarn | Startsidan | Pressetiska regler »

30 mars 2006

Virus

Saxat ur en mailinglista:

En blog skriven av en irakisk ung kvinna som använder pseudonymen Riverbend får sin blogg nominerad till ett av de största priserna inom det engelska språket the Samuel Johnson prize.

Bloggen det gäller är
Baghdad Burning
och om jag inte minns fel har jag tagit upp den förut.

Själv koncentrerar jag mig på att bli frisk. Jag var sjuk strax innan jag åkte till Thailand och fick penicillin eftersom sänkan var hög. Därnere var jag helt okey till de två sista dagarna då jag blev sjuk, igen med samma symptom. Febertoppar och tryck över bröstet, samt hjärtat som slår som en pistong.

Jag var nere på vårdcentralen häromdagen och tog ett EKG för säkerhets skull, hjärtat är något jag är rädd om eftersom det finns hjärtproblem i släkten. Pappa hade två hjärtattacker när han var i min ålder. Men nu verkar det vara något virusrelaterat, ingen reaktion syns i form av förhöjd sänka så penicillin är ingen option.

Virus?
Fågelinfluensa?
Nej, så illa ska det inte vara.
Men jag orkar inte så mycket, om nu någon
undrar varför det är så låg aktivitet i min blog.

Jag hoppas att det snart går över.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 30, 2006 5:24 FM