« Up and running | Startsidan | Galenvirus »

3 mars 2006

Vibramycin

Jag har varit hängig i ett par veckor.
Nu kanske det har fått sin förklaring.
Jag har haft något skit i kroppen som inte brutit ut.

Jag brukar alltid bli sjuk när jag åker utomlands, typ får blodförgiftning och annat smått och gott, men det hör till :) - det är jag van vid. Men inte innan jag ska resa.

För några nätter sedan vaknade jag 03.00 med sprängande huvudvärk, tryck över bröstet och 40 graders feber. Jag låg däckad i ett par dygn i feberfrossa. Tredje världskriget hade kunnat bryta ut och jag skulle inte ha märkt det.

Äntligen kom jag i väg till läkaren i dag och fick penicillin, sänkan var hög och jag förklarade att jag ville ha en penicillinkur, vad det nu än är vad jag lider av. Vibramycin brukar bita på det mesta. Jag vill ju faktiskt åka. Jag skulle tycka det vore tråkigt att ställa in en resa. Nu har jag en vecka på mig att bli frisk.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 3, 2006 4:11 EM