« Pressetiska regler | Startsidan | Smånonsens »

31 mars 2006

Moderna tiders skampåle

Nu på morgonens TV-nyheter diskuterades det som jag skrev i natt. Den moderna tidens skampåle kallade de fenomenet. Hur upplever sambon och barnen det i dag? Utpekade, fast de inte gjort något. Jag har undvikit att läsa kvällstidningarna hela veckan, mycket beroende på att jag inte orkat gå ut och köpa dem :), men vad jag förstår har jag inget missat.

Varför jag var uppe i natt? Det är inte likt mig, men jag sover oroligt och har fortfarande Thailands tidszon i kroppen. Jag har inte landat mentalt än och så gör febertopparna sitt till den rubbade dygnsrytmen.

Från det stora till det lilla.

I går flörtade jag med solen genom köksfönstret och såg att gräsmattan började synas. I dag är gräsmattan åter försvunnen under ett snötäcke. Var är våren? Har våren glömt att den ska komma hit? Jag minns förra året, då var det helt annorlunda. Mitt i snön skottade jag fram en fyrkant och plockade fram solstolen och satt och solade och gosade i solens värmande strålar. Jag hoppas att väderprognosen för helgen stämmer. Att solen ska visa sig.

Jag längtar till våren och sommaren.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 31, 2006 8:25 FM