« Porrannonser | Startsidan | Tsunamivarning »

10 mars 2006

Dåligt mantra

Jag är inte rädd för att flyga. Jag är inte rädd för att flyga. Jag är inte rädd för att flyga. Jag är inte rädd för att flyga. Jag är inte rädd för att flyga. Jag är inte rädd för att flyga.

Det mantrat har jag gått och nynnat på hela dagen. Men inte har det hjälpt. Hur sjutton funkade det för Stig Helmer :) i Sällskapsresan? Visst är jag rädd för att flyga eller rättare sagt mer rädd för att planet ska störta eller explodera i luften. Jag är mer eller mindre som ett nervvrak just nu.

Men nu ska jag flyga, i hela tolv timmar, så det är bara att bita i det sura äpplet. Det är ingen som tvingar mig. Men hur ska jag annars kunna komma till sol och värme utan att flyga?

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 10, 2006 3:01 EM