« Kvinnor plus SL=sant. | Startsidan | EU - en nitlott för Sverige »

30 september 2005

Dålig stil!

Någon knäppgök skrev en kommentar i går strax före midnatt, men den kom inte in på grund av att den hamnade i modereringskön. Det var tur, för en viss dam. För den som angavs som skribent och hennes mailadress, är i och för sig en befintlig person, men absolut inte den som skrev kommentaren. Kommentaren i sig var kort och snärtig:

– Ring mig på 08-xx xx xx eller 0739-xx xx xx.

Givetvis har jag maskerat telefonnummerna. För hon som anges som den som kommenterat har inte skrivit inlägget. Någon har alltså använt hennes namn och hennes e-mailadress och lagt in hennes telefonnummer i kommentaren.

Antagligen bara för att djävlas i största allmänhet. Jag tycker det är ett djävla oskick. Stockholms Universitet fick en abuseanmälan av mig i morse. För damen det gäller verkade inte vara så haj på det där med att kolla upp ip-nummer och hur man gör en formell abuseanmälan, så jag erbjöd mig att göra det åt henne.

Har fler fått samma kommentar hoppas jag att ni tar bort den. Att publicera någon annans namn och telefonnummer bara för att djävlas ska inte belönas, utan beivras. Ta bort skiten.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 30, 2005 6:50 EM