« Bojkotta varor från Israel | Startsidan | Orkar inte sätta en titel :-) »

12 september 2005

Blogvakt

När man har hund skaffar man hundvakt, har man barn är barnvakt ett måste om man åker bort. Husvakt är också bra, men det har jag då B. är hemma.

Jag har en blog, alltså har jag skaffat mig en blogvakt :). Behövs en sådan? Jo, jag tycker det. Trackbacks som slinker igenom Blacklist ska bort så fort som möjligt, innan de hinner indexeras och spammaren då har nått sitt syfte. Sedan är det bra att ha lite koll på kommentarerna, ta bort porrreklam (fick ett häromdagen som var en länk till ett sex forum - snacka om särskrivning) och annat som bör tas bort, även om vissa skriker om censur i falsett :).

Det kommer att eka tomt här i bloggen. Jag drar i väg och är borta hela veckan, utan egen dator med mig och ingen möjlighet att låna någon annans. Ingen TV, inga tidningar eller radio, men det klarar jag mig bra utan. Mobilen tar jag med, den får inte vara på, men jag lyssnar av den en gång om dagen, om det nu är något som är viktigt.

Trots att Patrick har fullt upp med sina bloggar, Suburbia | en och Suburbia | sv, har han lovat att vara blogvakt åt min blog.

Jag är glad och tacksam över det.

Ha en bra vecka!
Det tänker jag ha :).

// Annica Tiger

Annica Tiger september 12, 2005 5:50 FM