« Den nöjda fiskaren. | Startsidan | En storrökares utfläkta lungor på cigarettpaketet »

13 augusti 2005

Guldarmbandet. Vart tog det vägen?

Guldarmband

Olyckan i maj som renderade i bortklippta vigselringar innebar även att jag blev av med mitt guldarmband. Vilket jag upptäckte först i går. Snacka om att inte vara direkt alert, ha sen reaktionstid :-) eller snarare sagt inte att ha observerat att ett smycke saknas, bara för att det har "alltid" suttit där på högerarmen och vanan av att alltid haft det där är antagligen förklaringen till att jag inte har saknat det. Förrän nu. Underligt. Nu var det bara värt drygt tusen kronor, men nu när jag blivit varse om att det är borta saknar jag det. Det hade mer ett affektionsvärde för mig. Undra vart det hamnade. På sjukhuset? Där jag föll? Ligger det gömt och bortglömt, ensamt och övergivet? Eller är det någon annan som bär det nu? Det lär bli en gåta jag kanske aldrig får svar på.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 13, 2005 5:52 FM