« Jag vill inte bli ett vårdpaket | Startsidan | Kommentarsproblem »

13 juli 2005

Tandemhoppning

Här är det inget chicken-race. Nu har jag bokat ett tandemhopp. Må det bära eller brista :). Jag frågade just om det hänt att en hoppare "tappat" någon i luften :), men det hade aldrig någonsin hänt.

Hoppas vädret blir bra. För att kunna hoppa måste det vara någorlunda fri sikt ned till marken från 4000 meters håll uppe i luften. BTW - flygrädd som jag är kollade jag om planen var någorlunda moderna. Två propellrar, nå - slutar en funka går det ju att flyga ändå.

Varför jag gör detta? Jo, jag tycker det ser så mysigt ut att bara ligga och sväva uppe i det blå. Det är även en personlig utmaning. Flygrädd och höjdskräck, ont ska med ont bedrivas.

Allvarligt talat.
Jag ser verkligen fram emot detta!

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 13, 2005 11:59 FM