« Göteborgstips | Startsidan | Järvzoo »

3 juli 2005

SmallTalk

Sol, sol och sol. Jag borde jubla. Men i år tycker jag solen bara är jobbig. Jag låg tre timmar och solade i dag, men jag vill bada i havet eller i en sjö och inte känna mig som att jag ligger i en bastu med en stor gul lampa i taket. En liten trädgårdsdusch har jag i alla fall. Men idag räckte inte den till, så jag gick in och la mig och tog en tupplur istället. Oj, då kom jag osökt in på fotot nedan. Det var faktiskt inte meningen.

Tuppkyckling

Nu syns det att det är en liten Lilletupp, så Lillepip var inte så långt från verkligheten. Det är det svarta på vingarna som indikerar att det kommer att bli en stor ståtlig tupp. Förhoppningsvis. Men just nu är han bara är busig och har långtråkigt, lite kycklingkompisar skulle han nog inte ha haft något emot. När jag släpper in honom korta stunder bland hönsen verkar hönsen mer rädda än Lillepip. Men man vet aldrig. B. såg en höna glufsa i sig en mus häromdagen. Det måste ha varit en syn.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 3, 2005 2:47 EM