« Nytt säkerhetshål i Internet Explorer | Startsidan | SmallTalk »

2 juli 2005

Göteborgstips

Hotel Riverton verkar inte vara ett pjåkigt ställe. Det verkar finnas många bloggare i Göteborg. Angela och jag pratade om att träffas över en fika, men tyvärr får det bli en annan gång. En date med Jontas är redan bokad, när jag nu äntligen tar mig till Göteborg MÅSTE jag ju bara få träffa honom.

Det ska bli såååååååå kul. Jag och min dotter på äventyr i Göteborg, två-dagarspass på Liseberg, men mycket mer lär hinnas med. Vi är framme på förmiddagen den 7:e och åker hem på kvällen den 9:e, i alla fall jag. Carina kanske åker lite tidigare på dagen. B. har semester, men ville inte hänga med. Jag åker tåg, vilka reaprser - en femhundring fram och tillbaka; inte ens det riktigt. Hade jag tagit bilen hade det kostat mer bara i bensin antar jag. Nej, jag kände att jag ville koppa av helt. Koppla ned, det finns en gästdator i lobbyn :).

Ett tips har jag redan fått av Jontas. Käka räkmackor på Gothia Tower, hotellet, som ligger bredvid Liseberg tydligen. Restaurangen finns på 24:e våningen (eller något ditåt hiskeligt högt upp) ska ha en underbar utsikt över Göteborg, samt jätteräksmörgås för dryga hundralappen som sägs vara värd varje öre.

Fler tips!
Vad gör man i Göteborg?
Förutom Liseberg då :).

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 2, 2005 3:03 EM