« Valfläsket bör stekas tidigt inför valet 2006 | Startsidan | Göteborg »

6 juli 2005

Hej då Mozilla :(

Hej då Mozilla - säg hej till Seamonkey!

Jag hoppas detta verkligen stämmer.

Inom de närmaste veckorna räknar Seamonkeys styrande råd, SeaMonkey Council, att släppa en alpha-version av produkten SeaMonkey 1.0. Användare av Mozilla 1.7.x och Mozilla 1.8 alpha och beta ska kunna se tydliga förbättringar av deras produkt lovar gruppen. Likaså användare av Netscape 7.x.

Varför byta namn? Mozilla känner ju alla till.

Nu vete sjutton hur det kommer att bli.

Ja, jag vet att Firefox är ett utmärkt alternativ, med sina add-ons osv.

Jag började med Netscape 0.9 1996 (den finns fortfarande kvar att laddda ned såg jag) och har varit Netscape trogen i alla år, tills häromåret då jag gick över till Mozilla, bara för tabbarnas skull, som då inte fanns i Netscape. Jag är jättenöjd med Mozilla och tycker det är tråkigt om de ska lägga av med utveckligen av den, vilket verkar hänga i luften, SeaMonkey:Home Page. Jag får väl övergå till Netscape igen när tiden lider.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 6, 2005 2:58 EM