« ShopExpress | Startsidan | Bloggtreklöver 52 »

3 juni 2005

Pingpongpingare

Jag tycker att tjänsten nyligen.se är alldeles för bra för att missbrukas. Det finns tydligen, enligt Johan, bloggare som satt i system att de pingar fast de inte uppdaterat, pingpongpingare skulle jag vilja kalla dem.

Är det så viktigt att bloggen syns högt upp på listan, fast inget nytt skrivits? Blogghysteri i kubik. Det blir lite som att ropa på vargen. Vargen kommer! Bloggen kommer! Bloggen kommer! Bloggen uppdaterad! Till slut är det ingen som orkar bry sig om att klicka på den bloggen som pingpongpingar, fast inget har uppdaterats - hoppas jag i alla fall. Missbruk ska beivras.

Vore jag i Johans kläder skulle jag utan pardon stänga av alla som sysslar med sådana avsiktliga pingpongpingar. Punkt slut. De som pingpongpingar förstör för oss alla andra.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 3, 2005 4:55 EM