« Bloggtreklöver 59 | Startsidan | Fula ofräscha kvinnliga fotbollsspelare går fetbort? »

17 juni 2005

Förbjud feta kvinnor att ha tajta kläder

Det tycker i alla fall Liz Hurley. Detta något kontroversiella uttalande gjordes nyligen i en intervju i en brittisk tidning, Britain's Times – som inte verkar finnas på nätet. Ja, jag letade så inga snubbar i pyjamas ska komma med några pekfingrar :-).

Liz Hurley has caused controversy by criticising big women who wear tight clothes. The stunning 40-year-old - who recently launched her own line of beach wear - has stunned female critics after saying she would ban 'flab' when asked what fashion item she would be happy to never see again The brunette beauty sniped to Britain's Times newspaper:

– Anything that is too small or too tight, unless you're slim and toned.

– I'm sick of seeing flab bulging out all over.

Jo, det blev en liten notis i Expressen också.

Just nu ute på webben med rubriken nedan, en liten felstavning de borde korrigera tycker jag, för jag antar att det ska vara överviktiga som avses:

"Förbjud övervikta att ha tajta kläder".

(BTW - Expressen som anställde så många nya redaktörer nyligen. Hur är det med kvalitén på de anställda :). Nej, det är inte surt, sa räven om rönnbären - jo, kanske lite :-)). Jag sökte, men fick det inte, de vill väl inte ha gamla kärringar som är för petiga?

I dag var jag inne i stan. Jag såg smala, feta och normalviktiga. Alla så somrigt klädda och det kändes verkligen att nu, kanske nu har sommaren kommit.

Jag förstår inte alls hur Liz Hurley tänker, eller om hon nu tänker - sex russin (eller var det kanske sex ryssar) om dagen var ett tag hennes diet för att hålla sig smal. Skit i hur andra ser ut. Mig stör det inte om någon har tajta kläder, oavsett om de är smala, feta eller normalviktiga. Var och en måste få klä sig precis så som de vill.

Jag har en text jag filar och funderar på som tangerar detta ovan. Kanske jag gör den färdig.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 17, 2005 3:19 EM