« Kaffeblogg | Startsidan | Vårtecken »

5 april 2005

Flyttstök

Förut var det flera som inte såg kommentarerna. Det hoppas jag fungerar nu i och med uppgraderingen till 3.15. Men nu verkar det som om ett annat problem tycks föreligga, några säger att även om de klickar i Ja för att spara uppgifterna så finns de inte kvar nästa gång de ska kommentera. Är det många som har det problemet på just min blogg? Jag har inte ändrat något som borde påverka detta. Kan det vara specifikt 3.15? För om det fungerade i 2.64 blir jag lite fundersam.

Som i dag kånkar på kartonger så
jag är alldeles vrålsvettig.
Nomad? Det är mitt mellannamn :).
Jo, jag bor kvar i huset med min man.
Det är min lilla Tigerlya jag flyttar,
för tredje gången nu och sista förhoppningsvis.
På ett tag.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 5, 2005 11:14 FM