« Tillit till IT | Startsidan | Frieri »

4 februari 2005

Svenskt porrspam

Vanligtvis brukar ju spammen som läggs in i bloggar vara i form av reklam för oilka potenshöjande mediciner eller bara länkar till unkna sexsajter. I natt kom det in x antal spaminlägg som nedan. Jag har faktiskt gjort en formell abuseanmälan, dels för att inläggen var så många, dels på grund av dess karaktär och inte minst för att det telefonnummer som postaren skrivit in kanske går till någon helt oskyldig. Därför tog jag bort inläggen. Har fler fått sådana här porrspam i sin blog i natt eller är det bara mig karln har snöat in på?

// Annica Tiger

A new comment has been posted on your blog Annica Tigers Blog, on entry
#1473 (Patent).
http://www.tiger.se/blog/archives/001473.html

IP Address: 217.208.66.XXX
Name: daniel
Email Address: kitkatsexy@xxxxx.com
URL: http://hej...

Comments:

hej... heter daniel, 183cm, 86kg, svarta ögon, bredaxlar, lite lång hår, singel, ganska mycket hår i kroppen o brösten, söker dig, snygg, fint, trävligt, tjej. i fritiden: gillar jag att träffa kompiser, träna, resor, åka jämt med båt, festa hemkväller, m.m. i mitt privat liv, tyckar jag mycket om sex, stoppa min tunge inne i rövhålet o slicka, stoppa min tunge inne i fittan o slicka o äta allt när du kommer i min mun, knulla hårt i alla hål, anal, oral,fylla i ditt rövhål med vin o slicka, 69:an, jag har 20cm, rakt, grov, heltrakad, spruta mycket, slicka gärna dina fötter, tår, om du gillar du får gärna kissa i min mun. INGET KRAV, DU FÅR GÖRA ALLT SOM DU GILLAR TILLS DU BLI NÖJD MED MIG. jag lover du kommer inte aldrig att ångra dig. önskar jag att du ska kontakta mig på
TELL:070-xx xx xxx.
E-mail: kitkatsexy@xxxxxx.com.
puss o kram
DANIEL

Annica Tiger februari 4, 2005 5:41 FM