« Vilda bananer och hundar | Startsidan | Flygrädslan har triggats »

22 februari 2005

Fors- och elefanttur

I dag var jag med en lokaltur till Phang-Nga. Guiderna kunde knappt ett ord engelska, men den tur jag skulle åkt i går via reseföretaget gick aldrig av stapeln på grund av för få anmälda. Tyvärr. Jag kollade runt lite och hittade ungefär samma slags Rafting- och Trekking-tur som jag åkte med i dag istället.

Elefant

Synd att bilden blev så suddig, men den som höll i kamerna satt på en annan gumpig elefant. Men jag kände mig modig nog att strunta i turistsitsen, utan satt på elefanten under djungelturen. VaFan...man måste våga att testa lite. Klarade jag buffeln, så borde jag klara elefanten, men det var klart svårare att hålla balansen, då jag satt i princip på elefantens axlar och då kan ni ju tänka er att det var som att sitta på ett dragspel, fast upp och ned horisontellt.

Massage

Det var en förunderlig upplevelse att få elefantmassage. Jag kunde knappt hålla mig från skratt. En liten puss från en blöt snabel på överarmen var inte så dumt det heller.

Resten av dagen så åkte vi flotte nedför en forsande flod, iförda hjälm och flytväst. Tro mig - de attributen behövdes. Flera ramlade av, men jag lyckades hålla mig kvar, fast det var nära en gång :). Det var minst sagt en omtumlande upplevelse. Av naturliga skäl, vatten och vatten i massor, kunde jag inte ta några bilder av färden. Men den finns i minnet som något av det roligaste jag gjort på länge.

BTW - *vinkar till en viss person*,
det var några ryssar med från Sibirien på turen :).

I morgon är det snorkling på programmet.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 22, 2005 10:59 FM