« Fors- och elefanttur | Startsidan | En bild säger mer än tusen ord »

24 februari 2005

Flygrädslan har triggats

Hemkommen efter en tvådagars båttur över till fastlandet och Krabi-området. Mycket snorkling, trevligt sällskap och övernattning i en strandbungalow på Railey Beach. På hemvägen tog jag denna bild på den berömda James Bond-klippan, som i verkligheten är ganska liten. Förra året hade jag ett minneskort med plats för 48 bilder, så den fick jag aldrig på kort - jag hade snålat och sparat och trodde att jag hade ett kort kvar, men det blev inget kort utan bara en halv klippa och suddirudd resten av bilden. Men nu har jag ett minneskort som sväljer 155 bilder och jag har fortfarande 20 bilder kvar att ta. Jag har plåtat i tid och otid. Mycket för det egna fotoalbumet. Men ett och annat lägger jag nog ut sedan, med kommentarer under Dagens Bild.

007

Nu är det snart hemfärd och flygrädslan har triggats. På lördag går färden hemåt med start från Phuket till Bangkok, ett kort stopp där för att hämta passagerare och en teknisk mellanlandning i Dubai - innan vi landar på Arlanda. I mina ögon alldeles för många starter och landningar, på en och samma tur. Men, hem måste man ju :). Till kylan. :(

Det har varit en underbar resa. Jag har med mig många fina upplevelser och minnesbilder med mig hem i sinnet och minnet, att leva på ett bra tag framöver. Många intryck att smälta.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 24, 2005 12:33 EM