« Nöjeschefen fick sparken | Startsidan | Ni jävla extrem feminister »

25 januari 2005

Sörjd och saknad av...

Sörjd och saknad av ingen kanske en del tycker. Men jag själv tycker att det är synd att weblogs har försvunnit. Nu har jag tagit bort strängen http://ping.weblogs.se/ i MT. Pingen genererar bara ett felmess nuförtiden eftersom weblogs har försvunnit ut i det blå. Ping 'http://ping.weblogs.se/' failed: HTTP error: 302 Found Det kändes lite vemodigt att plocka bort detta ur MT:s konfiguration och ta bort länken från menyn.

Bilen är nu på verkstad. Det var lite bökigt att få den dit. Det är c.a en mil, men jag fick stanna fyra gånger och låta bilen kallna, då temperaturmätaren gick upp till max och det började komma in ånga i bilen och när jag öppnade huven hörde jag hur det kokade i kylarbehållaren. B. som låg bakom mig som backup var synnerligen grymt irriterad :). Det är väl för fan bara att köra så det ryker tyckte han. Men jag hade ingen lust att uppleva det jag upplevde igår mitt ute på stora vägen i mörkret. Så han fick ge sig till tåls. Nu hoppas jag de fixar felet, förmodligen någon ventil som inte öppnar och stänger sig som den borde.

I dag blir det då med andra ord ingen Yoga-pass.
Bil är ett måste här ute där jag bor.
Nu sitter jag strandad och får ta en taxi
när de ringer och säger att bilen är klar.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 25, 2005 8:27 FM