« Lilla jag och några andra bloggare blir sågade på Stockholm Spectator GroupBlog - Stambord. | Startsidan | Sveriges populäraste bloggar? »

31 januari 2005

Papperskopior

Jag har plåtat med min digitalkamera sedan 1999, min gamla kamera hamnade i runda arkivet. Bilderna finns på datorn. Det blir inte så ofta att jag kollar på dem. Många är de, både bra och dåliga. De flesta bilderna är på mina hundar. Kanske inte så svårt att gissa :)? Men för någon vecka sedan plockade jag ut 286 bilder och brände ned på en CD och sände in den för att få dem i form av papperskopior.

Det blev inte alls så dyrt, med porto blev slutsumman 459.50 och det blir ett styckepris på 1,7 kronor per bild. Ja, allt är relativt, men jag tycker att det var värt pengarna för bilderna blev bra och jag ser fram emot att sätta in dem i mina två nyinköpta fotoalbum. Jag har många fotoalbum, en hyllmeter ungefär, och jag tycker det är kul att sitta och bläddra i dem ibland och minnas.

Tyvärr har jag nästan inga bilder på mig själv eller min familj som barn eller tonåring. Jag vet att mina föräldrar har några bilder från det jag var liten, men kamera var inte var mans egendom på den tiden och det var säkert dyrt att framkalla, därav så få bilder. Mitt liv kan tyckas ha börjat först, om jag ska gå efter fotografierna, när jag var cirkus 17-18 år.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 31, 2005 4:18 EM