« Digitalkamera | Startsidan | Vatten i olika former »

19 januari 2005

Mingla med Maud (Centerpartiet)

Vill du påverka din framtid? Vi har ett erbjudande till dig som är intresserad av att vara delaktig i valrörelsen 2006 eller kandidera till kommun och landsting.

Mingla med Maud
och oss andra i Centerpartiet så får du vera mer!

Tid: Tisdag 8 februari kl 17.00 - 20.00
Plats: Stora Nygatan 4 i Gamla Stan

Detta reklamblad fick jag i brevlådan i dag. Det känns som om valrörelsen redan har startat, fast det bara är januari 2005. Snacka om att smida medans järnet är varmt. Hmmmm....politiker? Tjänar inte de en massa klöver? Stora fallskärmar, efter en viss tids "anställning"? VaFan. Jobb som jobb? Eller?

Jag läser förundrat i media (som givetvis slagit upp detta stort) och hör på nyheterna om mannen som antas ha kidnappats. Varför står det om detta i media och varför håller polisen presskonferanser? Ska inte sådant här försöka lösas i det tysta? Hur stor är chansen att detta får ett lyckligt slut? Hade det varit i vilket annat land som helst misstänker jag att locket lagts på, för att inte störa polisens arbete. Detta mediadrev är med all sannolikhet inget som gynnar offret.

På nyheterna hör jag att numera är den officiella siffran för döda i Tsunami-katastrofen 226.000, varav 166.000 i Indonesien, som höjde sin tidigare siffra med hela 50.000 i dag.

Jag har problem med vilken digitalkamera jag ska köpa.
Vilket I-landsproblem.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 19, 2005 6:47 EM