« Är du orolig för att bli gammal? | Startsidan | Bloggtreklöver 21 »

14 december 2004

Snårig sajt att hitta på

Jag surfade över till InternetWorld för att se om de lagt ut artikeln "Sveriges första bloggproffs", men det hade de inte gjort. Jag tror inte att de kommer att göra det heller, de vill väl att folk köper tidningen istället eller så kommer artikeln kanske när nästa nummer kommer ut. Jag brukar sällan vara på deras sajt så jag vet inte riktigt vilket koncept de har. Det enda jag hittade var ledaren i samma nummer, "Hur ska du använda din makt?".

Däremot hittade jag denna artikel som handlade om en gammal klasskamrat och tillika f.d kollega på Tele2. Kul att se att det går bra för honom. Hans Yatzy-spel har jag fortfarande installerat på min dator, men han har programmerat flera andra program.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 14, 2004 5:37 EM