« Bloggtreklöver 8 | Startsidan | Bloggare i soffan »

2 december 2004

REA

R.E.A

I går var vi ett gäng och såg på REA på Hamburger Börs. Otroligt roligt. Skrattmusklerna fick gymnastik. Men jag insåg att det faktum att jag inte kikar på dokusåpor, som exemeplvis "Idol 2004", gjorde att jag nog missade ett och annat i spexet "Idiot 2004". Skämten om Vickan och hennes pojkvän, som hovet förfasat sig så över, var roliga – men absolut inte plumpt. Janne Åström som utklädd Anita Ekberg var klockren.

Det är dyrt att gå på krog. Jag hade ingen större lust att ta på mig spenderbyxorna så jag nöjde mig med en silltallrik för 105 spänn. En liten bit knäckebrödsskiva, en smörklick, en pytteliten bit ost och fyra sillbitar var vad som kom in. Jag frågade kyparen vart potatisen tagit vägen :), för det stod det på menyn att rätten skulle innehålla potatis. Jag sa till noll koll-bartendern att jag nog ville ha lite potatis till sillbitarna, han skulle gå ut och fråga om det ingick och ja – han kom ut sedan ut med två potatisar :). Mätt? Nej. Men jag var ju där för att se showen.

Publiken kunde sitta och SMS:a och det visades då på en skärm på scenen. Bara den grejen var riktigt rolig, synd bara att så få utnyttjade den möjligheten.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 2, 2004 9:03 FM