« Terrorhot i Thailand | Startsidan | En bloggares mardröm? »

26 december 2004

Jättevågor i Phuket

14 döda och flera saknas efter jättevågor i Phuket. Tragiskt. Fler jättevågor väntas. Kan det möjligtvis ha något att göra med olika jordbävningar som skett nyligen runt om i världen? Må det ha lugnat ned sig till nästa helg.

Tillägg:
Det är nog en smärre katastrof.
Patong är stranden som drabbats värst. Dit ska jag.
Rykten går om att en andra omgång jättevågor är på väg.

Tillägg:
Asiatiska jordskalv har orsakat att flera tusen avlidit.

Tillägg:
Flodvågen, som orsakades av det kraftigaste jordskalvet i världen på årtionden, har dödat över 11.000 människor sades det på Rapport 19.30 och fler lär det bli. Många saknas. Jag själv har svårt att ta till mig omfattningen. Jag har svårt att förstå. Jag känner mig så ledsen å allas vägnar som drabbats av denna katastrof.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 26, 2004 8:52 FM