« Barn är mjuka. Bilar är hårda. | Startsidan | Bloggtreklöver 8 »

1 december 2004

Äldre bloggare

Nu känner jag mig hemskt gammal :) när jag nu har erkänt att jag minns när vi bytte till vänstertrafik och dessutom gick i sjunde klass redan då. Hur många bloggare finns det i Sverige som är över 50 år? Jag misstänkar att de flesta bloggare är i medelåldern eller yngre än så. Jag är 51 år och har bloggat sedan 1997, jag var redan då gammal med andra ord. Fast jag känner mig inte gammal, fast jag är mormor och egentligen borde sitta och sticka julklappar till mina barnbarn. Fast jag kan inte sticka, då blir det genast lite svårare.

BTW - Petra skrev i en kommentar
och det lägger jag ut så att alla kan se:
Frige Dawit Isaak och hans kollegor.
"Nu har vi raggat tag på diverse adresser,
faxnummer och till och med e-post.
Finns på www.sjf.se/dawit
klicka på 'skicka protestbrev'."

// Annica Tiger

Annica Tiger december 1, 2004 3:26 EM