« Atlantis en spådom? | Startsidan | Kroppsskada eller misshandel »

13 november 2004

Heja Assyriska

Assyriska har ju, nu när Örebro petades på grund av dålig ekonomi, hamnat i Allsvenskan. Assyriska föll ju annars på målsnöret, men sedan ändrades tabellen och det kan inte Assyriska klandras för. Jag bryr mig inte ett dugg om Allsvenskan, egentligen. Fotboll är inte min grej. Jag sörjer mer att det går så dåligt för Brynäs i hockey. Men jag hoppas faktiskt att Assyriska tar och sopar rent banan i Allsvenskan nästa säsong. Assyriska har fått ta emot flera hotsamtal om att föreningen inte har något i högsta serien att göra. Jag kanske drar iväg i min fantasi om jag misstänker att dessa hot har lite rasistiska förtecken? Hur som haver. Må det gå bra för Assyriska i Allsvenska, om inte så för att reta dem som är så infernalt dumma att de ringer in hotsamtal. Fegt! Att de bara orkar. Det är sport det handlar om trodde jag. Fast det är bara att kolla in hur Black Army och andra idioter till fotbollfans uppför sig på matcherna, innan och efter också för den delen.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 13, 2004 11:28 FM