« Gratis kondomer | Startsidan | Gammal skåpmat »

21 oktober 2004

Livrem och hängslen

Nu har jag roat mig lite med att möblera om på bloggen. Grått är såååå tråkigt och trist, så det blev blått istället. Jag tycker om blått, är inne i en blå period just nu. Men vem vet, i morgon kanske bloggen är röd eller varför inte gul?

Jag har stängt av kommenteringsfunktionerna på inlägg äldre än 15 dagar. För att kunna göra detta var jag tvungen att ta bort funktionen att enstaka inlägg och kommentarer visas i egna pop-upper. Men jag gillar inte pop-upper så för mig är det ingen förlust. Nu har jag både livrem och hängslen och jag får se hur långt det räcker. Spammarnas uppfinningsrikedom vet nog inga gränser. Det är bara att försöka hänga med.

Upptäcker du något som inte funkar, känns fel eller har andra synpunkter så var inte rädda för att hojta till, antingen via en kommentar eller ett mail till a_t@tele2.se.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 21, 2004 12:18 EM