« Plug in and pray | Startsidan | Pedofiler »

7 oktober 2004

Farmen

"Här smeker hon galten till utlösning". Så ser rubriken ut i Expressen på sidan 35. En helsida där rubriken nästan täcker halva sidan och två bilder täcker nästan lika stor yta, några rader text fick faktiskt plats mot slutet :-). På webben har de valt en annan rubrik, "Rebecca smekte galten till utlösning" och visar inga bilder. Den som har lite snuskig fantasi kan nästan tro att det handlade om en ren sexualakt med ett djur, att hon helt sonika runkade av galten just for fun.

Nu har jag inte sett programmet men misstänker att den brittiska versionen av Farmen säkerligen vinklat det lite grovt. Varför skulle annars de brittiska TV-tittarna uppröras, förfasas coh få avsmak efter sändningen av inslaget. Det handlade ju om en livet på landet as it is. Ibland måste sperma samlas upp från hästar och grisar för att användas vid insemination. Hur naturligt som helst.

Att det var David Beckhams före detta älskarinna Rebecca Loos som valdes ut att göra detta kanske var det som upprörde? Men inga paralleller kan väl dras mellan deras förhållande och hennes uppdrag i Farmen? Nej, nu var jag elak.

Kvällstidningarnas nöjesbevakning slår alla rekord som går att slå. Snart finns det väl inget som förvånar en längre.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 7, 2004 11:35 FM