« Jag kan flyga... | Startsidan | Katinka Gästbloggar 2 »

15 september 2004

Katinka Gästbloggar I

Så var jag här igen för att gäst-blogga 1 vecka. När Annica frågade om jag ville gäst-spela en vecka så tittade jag på henne och sa: javisst, men jag kommer lovorda moderaterna, EU, kungahuset samt Euron.
Minspelet och skrattet tydde på att hon var medveten om att det fanns vissa risker för att det verkligen kunde komma att bli så :)

Men jag tänker inte yttra ett ord om något av ämnena, än. Det är något annat som upptar mina tankar nu sen någon vecka tillbaka, nämligen personliga utmaningar. Jag känner mig rätt tom inombords och har kommit fram till att det är min viktminskning jag saknar. Jag stannde på 62 kg i vintras och har sedan dess - utan problem, hållit vikten.
Men själva nedgångsfasen saknar jag. Nu får jag inga mer kickar av att ställa mig på vågen och konstatera att si och så många hekton försvunnit, eller att ta fram måttbandet och konstatera att si och så många centimetrar försvunnit. Jag förde noggran statistik och fyllde i alla siffror varje vecka och alla minus syntes på fina kurvor.

Jag behöver en ny utmaning mao, och jag tror mig veta vilken det blir. Men jag återkommer om det senare. Jag tillhör den kategorin av människor som inte gärna i förväg basunerar ut vad jag skall göra. Jag vill göra det för att sedan efteråt berätta vad jag gjort. Men har jag slutat med socker, Treo och skalat av 28 kilon så skall jag väl ro detta i land också. Hoppas jag iaf.

// Katinka

Annica Tiger september 15, 2004 12:19 EM