« Katinka Gästbloggar I | Startsidan | Katinka Gästbloggar 3 »

15 september 2004

Katinka Gästbloggar 2

Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå till KGB i kväll, men bestämde mig för att det fick anstå.
Jag var ute i Måndags - på Vampire Lounge, och med halva priset på drinkar blev det inte bara 1 eller 2 drinkar det stannade vid, så i kväll håller jag mig hemma och är skötsam.

Tyvärr så kom inte West Wing:Season 4 idag som jag hade hoppats på, releasen blev tydlgen uppskjuten 2v. Trist värre då jag sett fram emot att få se serien, ffa dialogen i den, som jag älskar. Alla som gillar serien kommer väl ihåg Sam's replik i första avsnittet: "This is bad in so many levels" Har man inte sett det så är repliken hur torr som helst :)

Överlag så ser jag aldrig serier på TV längre. Jag har inga problem alls att hålla mig borta från kanalerna när serierna sänds. Jag väntar gärna och köper dom på DVD sen när dom kommer då kan jag se allt i rätt ordning, med bättre bild, och slipper ev. reklam.

Dom sena släppen på Svenska utgåvor gör däremot att jag oftast köper R1 (USA/Kanada) eller R2UK (Engelska). Serien 24: Säsong 3 har inte TV4 börjat visa än, och den släpptes på Engelsk R2:a i Augusti.
Andra serier jag följer är E.R, C.S.I, Star Trek och Babylon 5. Vilket påminner mig om att E.R:Säsong 3 kommer snart - joy joy :)

Nämde jag att jag är en DVD-nerd ?

// Katinka

Annica Tiger september 15, 2004 9:24 EM