« Bush al-Qaidas favorit | Startsidan | Kvinnlig aggression är tabu »

25 september 2004

Habbo Hotel

Jag fick ett mail som förvånade mig rejält från info@habbohotel.se. Jag har inga barn i Habbo-åldern. Vem låtsas vara barn till mig eller vad handlar det om? Jag har givetvis varit inne på deras sida och frågat i deras kontaktformulär. En vanlig hederlig mailadress att maila till fann jag inte. Dåligt. Inte ens abuse@habbohotel.se som verkligen borde vara en adress som fungerar.

// Annica Tiger

------------------------

Det här meddelandet skickas ut automatiskt. Du kan tyvärr inte svara på det.

Bästa förälder / vårdnadshavare,
Vi skickar ut detta meddelande för att informera dig om att ditt barn har registrerat sig som användare på Habbo Hotel (http://www.habbohotel.se). Vi kräver att alla under 15 år anger e-postadressen till en förälder eller vårdnadshavare, så att vi kan informera dem om registreringen. Din e-postadress används endast den här gången för att ge dig den här informationen.

Vad är Habbo Hotel?
Habbo Hotel är ett virtuellt hotell på internet, där användarna kan träffa sina kompisar, spela spel och chatta. Varje användare har en egen liten figur, som de kan gå omkring och chatta med. Habbo Hotel är som ett dataspel. Skillnaden är att figurerna är riktiga personer.

Vem riktar sig Habbo Hotel till?
Habbo Hotel riktar sig till barn och ungdomar mellan 14-20 år. Vi rekommenderar att du läser igenom reglerna tillsammans med ditt barn och kontrollerar att hon/han har förstått dem. Vi rekommenderar också att du håller ett aktivt öga på vad hon/han gör inne på spelet och på internet.

Läs vår föräldraguide >>
http://www.habbohotel.se/habbo/sv/help/parents/
Läs våra regler >>
http://www.habbohotel.se/habbo/sv/help/safety/habboway/
Läs användarvillkoren >>
http://www.habbohotel.se/habbo/sv/help/safety/terms/

Kostar det att vistas på Habbo Hotel?
Att registrera sig, att vistas på hotellet och att chatta är gratis. De flesta av våra anvädare vistas på hotellet utan att betala någonting. Endast vissa aktiviteter (hopp i hopptornet), att köpa virtuella möbler och vara medlem i Habbo Club kostar. Man betalar för dessa med Habbo mynt (hotellets valuta). De kan köpas med SMS (fler betalningssätt tillkommer senare). Vi har en inköpsgräns på 105 kr/vecka/mobilnummer för inköp av Habbo mynt med SMS.

Mera information om betalningsmetoder >>
http://www.habbohotel.se/habbo/sv/credits/

Är personlig information säker på Habbo Hotel?
Vår integritetspolicy är väldigt strikt. Vi ger inte ut personlig information till någon. Våra användarvillkor, så väl som våra regler förbjuder att man ger ut eller ber om personlig information. All kommunikation på Habbo sker anonymt. Man skall använda ett Habbo namn som inte anger vem man är i verkligheten. Inte ens e-postadressen ses av andra spelare. Inne på hotellet kan man kommunicera genom att chatta eller skicka meddelanden till spelarens konsol.

Kontaktinformation
Om du har frågor kan du gå till vår hemsida:

FAQ - Frequently Asked Questions:
http://www.habbohotel.se/habbo/sv/help/faq/

Kontakta oss:
http://www.habbohotel.se/habbo/sv/help/contact/

Vänliga hälsningar,
Habbo Hotels personal
http://www.habbohotel.se/

Servicen tillhandahålles av:
Sulake Sverige AB
http://www.sulake.com/

Annica Tiger september 25, 2004 12:56 EM