« Lättnader i PUL | Startsidan | Uppgradera »

5 september 2004

Finnkampsmassaker

Detta var den roligaste finnkamp jag någonsin tittat på. Ska jag vara ärlig beror det på att det faktiskt är den första finnkampen jag överhuvudtaget sett från start till slut. Vadan detta nyvaknade intresse? Våra underbara stjärnskott inom friidrotten såklart, annars skulle jag nog inte ha kikat på spektaklet. Det var en total massaker av finnarna, både de kvinnliga och manliga svenska friidrottarna var suveräna.

Jag tror att jag behövde lite mental semester och det har jag fått nu i helgen genom att agera soffpotatis. Vi har suttit och hejat, skrattat och tjoat framför TV:n. Allt annat har varit bortglömt. Men det finns kvar....det märkte jag när jag nu läste tidningarna. Men ibland måste man få vara bara sig själv närmast.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 5, 2004 5:12 EM