« Näten inom nätet | Startsidan | Svängdörrar. Nej! »

27 september 2004

Bröllop överstyr

Yisses, det här bröllopet med medföljande fest hade jag inte velat närvara vid. Bruden ligger på sjukhus med krossad arm. Snabbtänkt av henne, rent av kallt, att förhindra att en värre katastrof hände. Smidö ligger några mil härifrån så det är inga jag känner, eller vill känna kanske. Tråkigt slut på ett bröllop.

Nu har jag gått ned fyra kilo på en vecka, trots att jag ätit som vanligt. Rena rama bantningskuren med andra ord - fast inget jag rekommenderar. Hjärtat slår numera normalt, magen har stabiliserat sig och jag känner mig ganska okey faktiskt. Det kan jag nog tacka Vibramycin-kuren jag påbörjade förra måndagen. Jag har inte fått svar än om det är som läkaren trodde, salmonella - men nu spelar det ingen roll då penicillinkuren lär ha tagit kål på den.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 27, 2004 10:37 FM