« Kvinnlig aggression är tabu | Startsidan | Porrfilter »

26 september 2004

Advokat i hetluften igen

Jag såg att Patrick tog upp detta, men jag skriver några rader med mina reflektioner också. Denna advokat som återigen är på tapeten verkar vara något udda, minst sagt. Jag skulle då inte anlita honom om jag ska tala i klartext.

1. Han verkar ha en djävla kvinnosyn. Inte kallar en seriös advokat en målsägande för hora? Rakt ut i ett pågående mål.

2. Han har en dekal på bilen som kanske man bör tänka sig för en extra gång att ha om man jobbar inom rättsväsendet. "Support your local big red machine world wide". X-Team i Falun kanske blir purkna på honom nu? Skämt åsido, allt prat om kriminalitet inom mc-gängen är oerhört överdrivet. Det kan jag hålla med om. Det finns många MC-gäng som sysslar just med MC och att köra dem och inget annat. Men att påstå att Hells Angels inte är kriminella och att Bandidos är det får mig att undra lite över hans underbara logik. Har hissen stannat mellan våningarna. Hells Angels och Bandidos tillhör inte de MC-gäng som kan kallas seriösa och de är inte heller kända för att vara laglydiga direkt. Kriminella MC-gäng är väl rättare sagt ett uttryck som passar som handen i handsken när det gäller dessa två gäng?

– Ja, ja... jag vet att den kan ha något med Hells Angels att göra, då kan det väl vara bra att den sitter där för då är det ingen risk att min bil blir sönderslagen.

3. Han har fått en erinran av Advokatsamfundet. Anledningen till detta är att han har fortsatt driva sin verksamhet under två år utan att ha betalat en skatteskuld på 228 000 kronor.

4. Han hade en privat hemsida med en hel del tvivelaktigt innehåll. Den togs ned efter att adressen blev känd. Jag hann se den och det var inte en hemsida som jag hade förväntat mig att en seriös advokat skulle ha, även om det nu gällde en privat hemsida.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 26, 2004 2:55 FM