« Offentlig avrättning | Startsidan | Hemsidor peppar till självmord »

26 augusti 2004

Vem/vilka släppte taget?

Jag läste en rolig historia på en mailinglista och mailade killen som postat skämtet och frågade om jag fick sprida den vidare och det var okey. Det kanske kan kännas som en kontrasternas kontrast med tanke på hur allvarligt mitt inlägg var i morse. Men det finns en poäng, alla kanske inte ser den men även om de inte gör det så funkar den som en vanlig rolig historia ;-).

Elva människor hängde i ett rep under en helikopter, tio män och en kvinna. Repet var inte starkt nog för att hålla för dem allihop så de bestämde att en var tvungen att släppa taget för att annars skulle de alla falla. De kunde inte bestämma vem som skulle bli tvungen att släppa taget förrän kvinnan höll ett gripande tal. Hon sa att hon frivilligt skulle släppa repet för att hon var kvinna och van vid att offra sig för make och barn och för män i allmänhet utan att få något tillbaka. När hon avslutat sitt tal borjade alla tio männen applådera.....

Till historien som hade sänts via mail fanns denna text bifogad längst ned i mailet och den texten är nästan lika rolig som själva historien :).

SKICKA DETTA MAIL TILL EN INTELLIGENT KVINNA SÅ ATT HON FÅR NÅGOT ATT LE ÅT IDAG, OCH TILL DE MÄN SOM DU TROR KAN HANTERA VERKLIGHETEN.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 26, 2004 11:39 FM