« Befolkningsklockan | Startsidan | Bo granne med mördaren »

11 augusti 2004

Silvia ute på hal is?

I veckan gifter sig greve Noppe Lewenhaupt, 57, med sin 13 år yngre fästmö. Det är väl ingen åldersskillnad att tala om? Drottning Silvia säges vara rasande och menar på att de unga kvinnorna bara är ute efter fina titlar. Varför anta detta? Det kan vara och är antagligen kärlek det handlar om och inget annat.

Precis som om det skulle spela någon roll om man fick kalla sig grevinna? Ja, i deras kretsar kanske det gör. Osökt går tankarna tillbaka i tiden. Var det inte en väldigt fin titel Silvia själv gifte till sig? Det sa bara klick minns jag att kungen och Silvia berättade om sitt första möte. Men klickandet kanske förstärktes av vetskapen om att det var en kunglighet hon mötte? Nej, nu är jag elak, men inte mer än vad Silvia själv verkar vara om jag ska tolka artikeln korrekt i Aftonbladet.

Kungen tycker själv att det är kul att umgås med yngre kvinnor står det i artikeln. Ja, det är så sant som det är sagt :-) och det är väl det som egentligen retar upp Silvia. Jag tror att vår kära drottning har fått lite åldersnoja. Det kanske är dags för en sväng till Brasilen och göra något "upplyftande" som piggar upp?

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 11, 2004 4:24 EM