« Hund släpades efter bil | Startsidan | Journalistik och bloggning »

16 augusti 2004

Lirar ej med Service Pack 2

Nu börjar rapporterna ramla in vilka program som kommer i konflikt med Service Pack 2. Jag antar att listan kommer att utökas i takt med att problem rapporteras in. Många antivirusprogram finns med på listan (en konspiratoriskt lagd person kan kanske misstänka att det finns en tanke bakom) och flera av Microsofts egna produkter, det sistnämnda är lite komiskt. Windows Firewall, som Service Pack 2 även ska uppdatera, anser jag inte vara tillräcklig. Den lär bara blockera inkommande trafik som kan anses vara skadlig, ej utgående dito - vilket är lika viktigt anser i alla fall jag. Nej, jag fortsätter nog med mitt fungerande antivirusprogram och skippar Service Pack 2 tills vidare.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 16, 2004 6:25 EM