« Modemstrul | Startsidan | Barbie for president! »

22 augusti 2004

Fredagsfyran v.34

Fredagsfyran.

1. Vilken typ av frågor ska det vara på fredagsfyran: personliga, "debattaktiga" eller en hälsosam blandning av båda?

Jag tror inte att alla vill svara på personliga frågor. Jag tycker dock att det vore trevligt. Ett ypperligt tillfälle att få veta mer om och känna olika bloggare på pulsen. Debattfrågor är alltid aktuella och där kan man göra som jag, svara om man tycker att man har något att bidra eller avstå om frågorna inte känns relevant just den veckan.

2. Varför svarar du egentligen på frågor av den här typen?

Jag svarar bara på de fredagsfyror som jag tycker att jag har något att bidra med eller känner att jag i alla fall kan lämna några vettiga svar på. I vanliga fall är jag inte mycket för "fylleri" i form av att fylla i enkäter, frågesporter, tester och annat på webben.

3. Finns det något med fredagsfyran du tycker ska förändras?

Det är svårt att komma med förslag tycker jag, men en rolig sak vore om det blev en "stafettpinne", frivillig sådan dock. Risken finns kanske att fredagsfyran urvattnas och förlorar på det?

4. Hitta på en helt valfri fredagsfyrefråga och besvara den.

Okidok!

5. Ska djurförsök förbjudas?

Jag tycker att alla djurförsök ska förbjudas. Jag kan inte se någon som helst anledning till att använda försöksdjur, ofta i plågsamma djurförsök. Med den moderna teknik vi har till förfogande nuförtiden borde det gå att få fram adekvata forskningsresultat utan att använda djur. Det vi ser och hör talas om i media är bara toppen på ett isberg.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 22, 2004 5:18 EM